Muslimer vil ikke kunne indtage Danmark

Både høje ekstremister og Imamer har overdrevet antallet af muslimer i årtier. Mange almindeliger danskere vurderer, at muslimer udgør 15-20 procent af befolkningen. Så mange muslimer er der ikke i Danmark.

Problemet er, vi kan ikke få en rigtig tal fordi man ikke må registrere folk på baggrund af deres religion, race og hudfarve i Danmark. Det findes derfor ikke en officielt tal af Muslimske befolkning. Men alle undersøgelser tyder på, der er ca. 320.000 Muslimer i Danmark. Det tal udgør 5,5% af befolkning.

Det procentdel af muslim befolkning er tidoblet siden 1980. Du kan se mere i diagram:

Det udvikling kan forskrække mange. Men det stigning er sket på grund af ultraliberale flygtningepolitik som Danmark har ført i 80’er og 90’er.Næsten hvem som helst udlændinge kunne komme og bosætte sig i Danmark.

Muslimske befolkning i Danmark er lidt højere end Europæiske gennemsnit som ligger på 4,9%. I USA er der 3,45 millioner muslimer men det udgør kun 1% af befolkning. Men i Frankrig og Tyskland er der dog 8.8% og 6.1% af befolkning er Muslimer. Der er ikke så mange Muslimer i Øst Europa.

Selv Danmark nu lukker grænsen totalt for flygtninge, vil antallet af muslimer fortsat stige. Det skyldes, at Muslimer i Danmark er yngre end Danskere og deres fertilitet er bedre end Danskeres.

Men der er et andet problem. . Danske mænds frugtbarhed er dalende. I 2017 fandt forsker” Danske forskere: Mænds dårlige sædkvalitet er »akut« og »skræmmende” Den seneste undersøgelse der er foretaget er Rigshospitalet fandt Ingen bedring i danske mænds sædkvalitet . Mænds sædkvalitet af andre EU lande er heller ikke god, skriver The Economist. Det må være en forbindelse med lav fødsel og dårlig sædkvalitet. Forskerne ved endnu ikke om mænd i  Europa er ramt af det problem.

Politikere har været optaget i mange problemer men de har aldrig lagt vægt på stigende mænds fertilitet problem. Det bør være mere videnskabelig forsking omkring det her. Ellers kan det i lang sigt være en ubalance i fødselsrate mellem danskere og udlændinge.

Pew research vurderer, at Muslimske befolkning vil stige til 8% af hele befolkning. Der er ikke rigtig fare i det.

Muslimer vil ikke kunne indtage Danmark. Der er ingen chance, at Danmark vil nogensinde blive Muslimsk land som mange frygter.

Læs her: Fremmehadet er faldet væsentlig

Muslimer plejede at få mange børn indtil for 20 år siden men ikke længere. Aalborg universitet har lavet en omfattende undersøgelse om børne familie. Deres rapport siger, “ Familiemønstret i ikke-vestlige indvandrer familier ligner i stigende grad det danske. I snit får indvandrere fra Tyrkiet nu omkring to børn pr. familie”

Den typiske Dansker familie får gennemsnit 1,9 børn. Men ,1 børn gør nogen forskel. Desuden får en lille gruppe muslimer stadigvæk mange. Kontanthjælpsmodtager vil have mange børn på grund af forskellige børneydelser.

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.