Er “perker” mere negativt ord end “røvhul”

Jeg er enige med alle andre, at ‘perker’ er et nedladende, racistisk og negativt ord. Jeg synes samtidig , at “røvhul” også er meget beskidt og nedladende ord. Jeg er på ingen måde immune over ydmygelser. Men jeg vil ikke lave en stor sag ud af “perker” , svin eller røvhuller. Det kommer an på hvem der siger det. En alkoholiker eller en fornuftig mennesker?

Nogle mennesker har forskellige negative følelser. Jeg arbejdede for nogle år siden i en kommunal varmestue. Mit job var at hjælpe alkoholiker og misbrugere. Jeg kunne ikke undgå at høre perker fra dem.

De var frustrerende, triste og mentalt ustabile personer. De kan finde på at bruge mange vulgær ord. Jeg så dem bort fra. At ignorere var min forsvar mekanisme. Jeg vil ikke prøve at bekæmpe dem.

Hvis en embedsmand eller ansvarlig person kalder mig “perker” ville jeg starte en klage eller retssag.

Men mange mennesker har interesse at opfinde racisme ud af mindre ting. De stifter foreninger at bekæmpe racismes spøgelser. De får masse statstilskud og økonomiske støtte. Hvis racisme ikke eksisterede, skulle de blive arbejdsløse.

Det er klart, at de vil lave en kæmpe sag ud af “perker” selv om en syg person sige det.

Der er så mange vulgær ord der hovedsagelig er rettet mod rep reproduktive organer og rektum. Jeg kan ikke lide disse ord. Jeg er meget mod “perker”

Men jeg vil ikke overdrive min rektion. Man må ikke overdrive de enkelte bande ord ord ud af perspektiv

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.