Danskere behøver ikke at være bange for Islam. Men der er grund til at være irriteret

Der er ikke nogen grund til at bange for Islam. Det er Danskere heller ikke. De er godt nok irriterende over Islam. Jeg kan godt forstår hvorfor.

Selv om mange ikke Muslimer respekterer de danske værdier og normer, er de ikke stand til at rykke Danskhedens fundament. Men de kan finde på mange måde at provekere Danskere

Der er ikke så mange radikale muslimer i Danmark. De kan ikke lave andet falske verbale trusler. Det nyder de. Jeg er forundret hvorfor de skal true Danskere overhovedet. Danskere har reddet deres liv nå de flygtede væk fra deres egen regering. Man bør vise taknemmelighed, ikke trusler. 

Muslimer er alligevel stand til at provokere Danskere. Det gør mange Muslimer  også i meget høj grad.

Læs også: Manupulering med racisme er blevet et godt “business” for foreninger

Jeg havde en købmandsbutik og spillecafe  i Ruten, Tingberg. En gruppe unge indvandrere rendte rundt i området hele døgnet. Hver nat smadrede  de butiksruder uden noget grund.

Jeg forstod ikke om det var deres perverse underholdning eller hellig krig mod Danske butiksindehavere. Jeg var modig nok at konfrontere dem. Så lavede  massivt hærværk i min forretning. 

De flygtede kujonagtig fra diktator. De havde ingen mod til at føre hellig krig derhjemme.

I stedet for har rettet deres vred mod fredlige butiksejer.

Jeg giver her nogle eksemplarer hvordan Muslimerne provokerer Danskerne:

Tørklæder:

Tørklæder er forbudt i arbejds og uddannelse pladse selv i nogle Islamiske lande. De universitet i Tyrkiet tillader ikke  tørklæder.

Mange Muslimske piger der ikke er religiøse vælge at bruge tørklæder i deres arbejdsplads. Jeg havde en medarbejder der kom i tørklæder men solgte alkohol og tobak.


Det gør de ikke for religiøse hensyn, Det gør de for at provokere Dansker. De prøver at de er noget specielt, bedre end Danskere

Halal-halal vs svinekød:


At drikke alkohol er Haram. At ryger cigeretter er haram.. Muslimer har ikke dårligt samvittighed at drikke alkohol. Muslimer har ikke noget mod at gå i værtshuse.

Muslimer er storrygere. De ryger meget mere end Danskere.

Det virker som om alle haram er tilladt undtagen svinekød.

Grundet til at de går decideret efter svinekød er Danskeres national mad indeholder svinekød. Ikke mindst, at Danmark er verdens førende svinekød producent. Svinekød er beskidte mad. Alle forbrugere af svinekød vil gå til helvede. Det vil sige, Danskeres reelt problem  begynder efter død.

Underligt nok, at Fødevarestyrelsen fandt svinekød i Halal kebabkød i flere Muslimiske forretninger. 

Store Moskeer:

Muslimer bygger stormoskeer sponsoreret af diktator mellemøsten.. De vil vise Danskere hvad de kan. Demokrati er ikke noget de er meget for. Det er derfor ligegyldig hvem der har finansieret dem.

Qatar har sponsoreret en stormoske for 150 millioner kroner. Iran har finansieret en ukendt beløb for en anden moske.
Mange Danskere er provokeret over for Muslimers opførsel.   

Læs også:Manupulering med racisme er blevet et godt “business” for foreninger

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.