Hvis du har fejlet i livet, må du ikke omringet af andre mislykkede personer

Har du dumpet i livet, må du tage det roligt. De fleste mennesker fejler flere gange før de opnå deres mål. 

Du kan sagtens vende din fiasko til succes. Men det kan du ikke hvis du bliver omringet med mennesker der fejlet og gør ingenting at rejse sig op. Hvis du kommer i selskab med mislykkede personer,havner du dig i en ond cirkel. Du kan aldrig kommer ud af mørket og tingene vil aldrig lykkes for dig. Du skal finde en vinder. ikke en taber.

Når du har haft et fiasko bliver du naturligvis sårbar og deprimeret. Du vil dele deres sorg at lette dit sind. Men det er ikke et rigtig valg at komme i selskab med personer som allerede i dybt sorg. Mange af de personer er alkoholiker og misbruger: Du kan også blive en af dem. Så er dit liv helt færdig. 

Jeg plejede at være en velhavende mand. Men under finanskrise i 2008  foretog jeg nogle kolossal forkert investeringer og mistede næsten alt det, jeg havde.

Jeg var ikke den eneste, der kom i den situation.. Mange andre erhvervsdrivende havde den samme skæbne som mig. 

Nogle  af dem begyndte  at drikke og ryge sammen for at glemme deres sorg. Alle medlemmer i gruppen var taber.  De kunne ikke hjælpe hinanden.  De havde en ting i fælles. Allesammen var tabere

Jeg tabte pengene men tabte ikke mod. Jeg kunne undgå blev medlem af ders klub. Jeg har ikke mange penge men har livet og familie.

Når al de mislykkede mennesker og tabere samles i en gruppe, overfører de negativ energi til hinanden. De distraherer sig fra virkeligheden. De sidder fast i det mørke hul.. Enhver chance for at bevæge sig opad mindskes.

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.