Jeg ser kritisk på flygtninge, der ikke er integreret

Integration er ikke kun det Danske samfunds ansvar. Det er faktisk hovedsageligt flygtninges eget ansvar at tilpasse sig de Danske samfund. Det er dem, der er kommet til Danmark med håbet på et bedre liv. Integration er både flygtninges ansvar og pligt. Det danske samfund kan ikke gør så meget hvis flygtninge ikke tage deres ansvar. Mange flygtninge har ikke vist vilje til at blive integreret. Det ved jeg fra min egen erfaring samt en undersøgelse, der er lavet af Rockwool fond.

Målet for integration af udlændinge er, at forbinde sig med det Danske samfund. Formålet af integration er, at udlændinge skal være til nytte for det danske samfund dvs de skal ikke belaste samfundet.

Men en stor del af flygtninge egner ikke til at blive integreret

Den Danske samfund bruger penge på, at opkvalificere udlændinge med henblik på, at samfundet får gevinst af flygtninge på længere sigt. Det betragtes som en slags investering, men det giver ikke andet end et kæmpe underskud, fordi det er meget hårdt, at integrere flygtninge på grund af deres meget lave uddannelse. Mange af dem er analfabeter.

De udlændinge der vil tilbringe deres liv i Danmark har selv ansvar for at blive integreret. Det er nemlig flygtninge, der har pligt til at være integreret. De udenlandske arbejdere behøver ikke at blive integreret.

Paradigmeskifte der er vedtaget i folketinget er stadigvæk gældende. Den nye regering lovede, at de ikke ville rulle det tilbage. Et ‘paradigmeskifte’ i udlændinge området betyder, at flygtningers opholdstilladelse er midlertidig, dvs. flygtninge skal rejse tilbage. Integration er derfor ikke længere relevant.

FN Flygtninge kommission foreslår tre holdbare løsninger for flygtninge:

Frivillig hjemrejse, lokalt integration og genbosættelse.Man skal ikke iværksætte integrationsprogrammet lige så snart flygtninge er ankommet til Danmark. Man bør vente på, at se om flygtninge kan sendes hjem.

At starte integration med det samme betyder, at Danmark forudsætter, at flygtninge aldrig kan rejse hjem. Ingen andre lande tager det så højde for integration.

For deres egen skyld, skal flygtninge Flygtninge lære dansk. De udenlandske studerende lærer også Dansk uden hjælp fra staten.

Kun få flygtninge lever op til deres pligt. De vil ikke lære Danmark at kende. De har ikke nogen viden om danske kultur og traditioner. Jeg har aldrig set flygtninge på Danske festivaler og begivenheder. De mangler respekt for det Danske samfund

Danmark tilbyder masser af integrations hjælp. Andre lande gør ikke så meget som Danmark. Hvis flygtninge ikke tager deres ansvar, kan samfundet alene ikke hjælpe dem.

Mit svar på Quora forum

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.