Lars Løkke Rasmussens kognitiv evne er væsentligt forbedret

Fra Lars Løkkes Facebook

(Opdatering fra o7.04.2019: Jeg er enig med Klaus Hjort som siger, “ Venstres Hovedbestyrelse har i dag truffet en tragisk beslutning om at fratage Lars Løkke muligheden for på et landsmøde at vise hans politiske projekt for Venstres delegerede”

Det skete desværre på et tidspunkt når Lars Løkke har udviklet sig som en god leder. Har har gjort kun de gode ting i det sidste 4 år. 

Han er ikke en perfekt person. Han gjorde mange forkerte ting i gamle dage. Men har ikke gjort noget forkert i sidste 4/år. Han er blevet offer for organiseret mobning.)


Lars Løkke Rasmussen har ikke taget noget kognitive prøv (cognitive test)  som Donald Trump har gjort. Det er ikke en tradition i Danmark at bestå sundhedstest.

I USA præsidenten og kandidater tager sundhedstjek der omfatter kognitiv test. Ud fra resultat, kan lægerne vurdere ens kortsigtet hukommelse, koncentrationsevne og evne til at processere visuelt information. Donald Trump har bestået testen.

Lars Løkke har ikke gennemført  sådan en test. Men det er klart,  at kan kunne have bestået et prøv med meget høj karakter hvis han skulle til test.

Lars Løkkes kognitiv evne er væsentlig udviklet i de seneste år.
Intelligence ændrer sig ikke men det gør ens kognitiv evne. Vi kan ikke måle Lars Løkkes IQ ud fra de oplyninger vi har men kan dog danne en formodning om hans intelligence.

Lars Løkke færdiggjorde sin kandidatuddannelse i jura. Han var aktiv i politik; han havde flere veninde. Han kunne alligevel nåede at gennemføre sin uddannelse. Han var nok skarp. Han er måske ikke genius men har høj intelligence.

Han kan fatte ting hurtig. Han har god instinkt. Han kan lave flere tinge samtidig. Han har uden tvivl har  højt kognitiv evne.
Lars Løkke har fået mange tæv i hans politiske karriere men det lykkedes for ham for at rejse sig hver gang. Det lykkes for ham fordi han har ekstraordinær høj EQ (emotional quotient) Han kan kommunikere med partifæller og vælger. Han er god til forhandler. Han kan finde den rigtige strategi.

Hvordan har Lars Løkke forbedret sit kognitiv evne:

Man kan ikke forbedre sit intelligence. Men man kan altid lære noget nyt og få nye erfaringer. Det har Lars Løkke gjort

Lars har altid været dygtig debattør. Han gjorde det godt mod Helle Thorning Smith. Nu er han blevet dygtigere. Det kan man se i hans seneste debat præstation med Mette Frederiksen.

I gamle dage havde Lars Løkke vist nogle dårlige temperamenter og dømmekraft. Han blev nemt vred under møder. Han er ikke en korrupt person men har flere gange haft nogle overforbrug som han ikke lagde mærke til. Disse kostede næsten hans politiske karrierer.

Nu er han mere voksen og klogere. Han virker meget selvsikker. Han har klaret fint i sidste fire år og har ikke gjort noget dumt.

Han er nu bedre til at forhandle og træffe de rigtige beslutninger. Han har virkeligt udviklet sit kognativ evne. Hvis det skulle være præsidentvalg i Danmark i Amerikansk stil, ville Lars Løkke vinde valg


Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.