Danskere og udlændinge opfører sig forskellige når de bliver rige

Danskere og udlændinge reagerer meget forskellige når de er blevet rige. Årsagen til det er Danmark er individualist samfund og Asiatiske lande er kollektiv samfund. 

En inder og en Dansker reagerer ikke på samme måde når  de pludselige bliver rige. En Inder og en Araber vil opføre nogenlunde det samme da de hører samme kultur dimension. Danskere og en Tyskere vil formentlig reagere på samme måde.

Hvis man bliver rig, tror andre mennesker, at han/hun er klog selv om man ikke bliver klogere på rigdom. Folk begynder at respektere personen. Det gør både Danskere og Indere.

Men på andre område Danskere og udændinge reagere forskellige. Jeg kender  en herboende Inder der vandt en lotto over 20 millioner. Han købte et hus og en helt ny Audi A8. Han købte også dyre guld smykker til hans kone.

Han ville vise hvad han ejerede.. Han arrangerede derfor  en mega luksus event og inviterede ca 500 gæster. Jeg var også blandt gæster

I først omgang viste hans kone sine smykker til kvindelig gæster. Det gjorde gæsterne jaloux. Manden viste mandlig gæster  sin Audi og forklarede, at hans bil er “limited edition” Der var ikke så mange der ejede sådan en bil.

De fleste IT milliardær er blevet rige pludselig. De har ændret sine adfærd efter de er blevet rige. 

Indiens forretningsmand Mukesh Ambani er Indiens rigeste og verdens 13. rigeste mand ifølge Forbes. Han er gode for 350 milliarder Kr.  

Han har bygget et hus for 14 milliarder Kroner (verderns dyreste hus) hvor han bor i. 600 tjeneste folk arbejder i hans hus.

Han har i sidste brugt 700 millioner Kr på hans datters bryllup. Hillary Clinton var blandt gæster. Verdensberømte sangerinde Beyonce syngende i bryllupsceremonien. Over 200 private jet transporterede gæster. 

Han har i dette år brugt 600 millioner Kr på hans søns bryllup. 100o gæster fløj  fra Indien til Switzerland for at deltage bryllup.

I kan finde flere oplysninger på Google hvis du for ekspel søge “most expensive house in the world” og “most expensive wedding in the world”

Mukesh Ambani har 10 biler inklusive Rolls-Royce Sweptail som koster 80 millioner kroner.

Hans kone deltog en bryllupsfest med en taske der var 30 millioner kroner værd. Tasken er pyntet med dyreste diamant.

Bill Gates har dobbelt så mange penge som Mukesh Ambani.Men Bill Gates lever ikke så luxusliv. Hans  hus er 600 millioner kroner værd. Han har kun 3 tjener i huset

Mark Zuckerberg har også mange flere penge end Mukesh Ambani. Han har købt et hus for 35 millioner kroner. Hans bil koster engang en million.

Mukesh Ambani er en typisk Inder. Alle Indere ville opføre på samme måde hvis de havde mange penge.

Mange Danskere er for nylig blevet rige. Men deres opførsel er forskellige. Folk kan ikke mærke, at de har så mange penge. Der er nogle ukendt milliarder i Danmark.

Læs her:

https://www.migranter.dk/lad-vaere-med-at-arbejde-hardt/


Obaidul Karim Khan

Forfatter og konsulent. Har udenlandske baggrund men selvstændig forsker, neutral og frisindet. Jeg er kendt engleske forfatter. Jeg skriver min blog fordi jeg har anden perspektiv til Danmarks største problem (der er flygtninge) Jeg prøver at give løsningen til problemer. Jeg må indrømme, at mit dansk ikke er perfekt.