Danskere og udlændinge opfører sig forskellige når de bliver rige

Danskere og udlændinge reagerer meget forskellige når de bliver rige. Hovdedårsagen til det er Danmark er individualist samfund og Asiatiske lande er kollektiv samfund. Indere og Arabere vil leve et kongelig liv når de har mange penge.

En inder og en Dansker reagerer ikke på samme måde når  de pludselige bliver rige men en Inder og en Araber opfører nogenlunde det samme da de hører samme kultur dimension. Danskere og en Tyskere vil formentlig reagere på samme måde.

Hvis man bliver rig, tror andre mennesker, at han/hun er klog selv om man ikke bliver klogere på rigdom. Folk begynder at respektere personen. Det gør både Danskere og Indere.

Men på andre område Danskere og udændinge reagere forskellige. Jeg kender  en herboende Inder der vandt en lotto over 20 millioner. Han købte et hus og en helt ny Audi A8. Han købte også dyre guld smykker til hans kone.

Han ville vise hvad han ejerede.. Han arrangerede derfor  en mega luksus event og inviterede ca 500 gæster. Jeg var også blandt gæster

I først omgang viste hans kone sine nye smykker til kvindelig gæster. Det gjorde gæsterne jaloux. Det nydte hun. Manden viste mandlig gæster  sin Audi og forklarede, at hans bil er “limited edition” Der var ikke så mange der ejede sådan en bil.

De fleste IT milliardær er blevet rige pludselig. De har ændret sine adfærd efter de er blevet rige. 

Indiens forretningsmand Mukesh Ambani er Indiens rigeste og verdens 13. rigeste mand ifølge Forbes. Han er gode for 350 milliarder Kr.  

Han har bygget et hus for 14 milliarder Kroner (verderns dyreste hus) hvor han bor i. 600 tjeneste folk arbejder i hans hus.

Han har i sidste brugt 700 millioner Kr (100 millioner dollar) på hans datters bryllup. Hillary Clinton var blandt gæster. Verdensberømte sangerinde Beyonce syngende i bryllupsceremonien. Over 200 private jet transporterede gæster. 

Han har i år brugt 600 millioner Kr på hans søns bryllup. 100o gæster fløj  fra Indien til Switzerland for at deltage bryllup.

I kan finde flere oplysninger på Google hvis du for eksempel søge “most expensive house in the world” og “most expensive wedding in the world”

Mukesh Ambani har 10 biler inklusive Rolls-Royce Sweptail som koster 80 millioner kroner.

Hans kone deltog en bryllupsfest med en taske der var 30 millioner kroner værd. Tasken er pyntet med dyreste diamant.

Bill Gates har dobbelt så mange penge som Mukesh Ambani. Men Bill Gates lever ikke så luxusliv. Hans  hus er 600 millioner kroner værd. Han har kun 3 tjener i huset

Mark Zuckerberg har også mange flere penge end Mukesh Ambani. Han har købt et hus for 35 millioner kroner. Hans bil koster engang en million.

Mukesh Ambani er en typisk Inder. Alle Indere ville opføre på samme måde hvis de havde mange penge.

Mange Danskere er for nylig blevet rige. Men deres opførsel er forskellige. Folk kan ikke mærke, at de har så mange penge. Der er nogle ukendt milliarder i Danmark.

Læs også: Luksusfældens eksperter udnytter de svage mennesker for at lave et underholdende TV program


Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.