Er Klaus Riskær Pedersen mere kriminel end Levakovic?

Klaus Riskær Pedersen blev idømt fire dobbelt så hårdt som Jimmi Levakovic som er “den mest kriminalmand” i Danmark.

Finansmanden Klaus Riskær Pedersen blev idømt seks års fængsel for økonomisk kriminalitet. Retten etten fandt ham skyldig bedrageri og mandatsvig. Daværende ejendomsudvikler Kurt Thorsen fik også 6 års fængsel for dokumentforfalskning.

Jimmi Levakovic er kendt som “Danmarks mest kriminelle mand”.Han blevet straffet 26 gange tidligere for blandt andet afpresning, trusler, bedrageri,  tricktyveri mod ældre mennesker, våbenbesiddelse, trusler, afpresning  og vold.

Gimmi Levakovic fik halvandet år fængsel. Den fulde rapport findes her.

Riskærs fik desværre fire dobbelt så hård straf som “den mest kriminalmand” i Danmark.

Riskær er en af de mest talentfulde innovative iværksææter i Danmark. Han har nok begået mandatsvig og bedrageri. Men han har ikke gjort rå kriminalitet som Steen Bagger.

Riskær er i hvert fald ikke mere kriminel end Levakovic. Riskær har bidraget meget i Danmarks økonomi. Han har ikke slået nogen ihjel. Hvorfor fik han fire gange så meget straf som Levakovik?

Skatteminister Karsten Lauritzen  ville have hårdere straf for økonomisk kriminalitet . Det er rigtig, at økonomiske kriminalitet straffes hårdere i mange lande herunder USA. Men i USA forbryder som Levakovic får dødsstraf.


Der er noget i vejen med lovgivning om straffe paragraffer. Riskær og Thorsen betaler for ubalance i lovgivning.

Levakoviker kan engang udvises ligemeget hvad de laver her i landet.

De grinner af den Danske retssystem.

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.