Hvordan håndterer en Muslimsk mand sin rejsningsproblemer?

Impotens rammer alle mændens selvværd. Men Vestlige og Muslimske mænd reagerer forskelligt når de lider af impotens. Vestlige mænd bliver ekstreme sur og frustreret når de ikke får rejsning men muslimske mænd bliver meget vred, endda voldelige når de er impotente. For Muslimske mænd er “manhood” er fundament at dominere deres kone. De går i amok når deres manddom svigter.

De fleste mænd oplever på et tidspunkt i deres rejsningsproblemer. I 2016 fik 109.652 udskrevet recept for potenspiller.

5% af mænd kan slet ikke få rejsning. Der er 180.000 Muslimske mænd er i Danmark. Det kan estimeres ca. 9.000 Muslimske mænd har decideret impotens problem.

Selv om det er ikke behageligt om snakke om ens impotens, kan Danske mænd finde på at snakke med deres kvinder om problemet og søger hjælp hos læger. Men muligheden har Muslimer ikke. Religion har meget stor indflydelse på præsentation af sexuelle problemer

Muslimske mænd bebrejder stakkel kvinder:

I Islam er det ikke tilladt at diskutere sexuelle emne udenfor ægteskab hvilken vanskelligøre for dem at snakke med professionelle om problemet.

Muslimske mænd har den allerstørste om sine manddom. Kvinders himlen ligger under mænds fødder. Det kan ikke være mere ydmygelse anden end at snakke med rejsning.

Mænd giver hele skyld til deres kone. De siger til deres koner, at de er grim. Mænd har derfor ikke lyst til at elske med dem. Kvinder opdager sjældent, at det er mænd der har problem. De har ikke sexuelle erfaring med and end deres mænd.

Når man ikke snakke om sin rejsningsproblemer med nogen , bliver man uforudsigelige med hensyn til temperamenter. De bliver aggressive. mod deres koner. De mistænker, koner har affære med andre.

Man kan ikke udelukke, at nogle ærsdrab har forbindelse med aggressive adfærd som følge af impotens.

Vestlige mænd kan finde nogen alternativ til samleje. Partnere kan give hindanden oral sex. Oral sex og anal stimulation er forbudt i Islam.

Sexlegetøj kan hjælpe mænd der har reaktive dysfunction. Disse legetøj er heller ikke tilladt i Islam.

Muslimske mænd har ikke mulighed at behandle impotens. Deres uskyldige koner bliver udsat for tortur.

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.