Manupulering med “racisme kort” er blevet et godt “business” for foreninger

Der er flere fordele at overdrive racisme og diskrimination. Foreninger mod (ikke-eksisterende) racisme diskrimination får de offentlige tilskud samt penge fra mange privat legater. Folk bag foreninger  får omtale og et humanitær “image”. Fundament af den slags foreninger og bevægelse et kun løgn.

Lad mig give et eksempel hvordan manupulering med “racisme” og diskrimination foregår. 


Flygtninge flygtede fra krigszone til sikkerhed i Danmark. Når de  lever i konstant frygt at blive dræbt i slagmark og ørken, er de mentalt rask. Men de bliver syge af diskrimination og racisme når de bor i fred i det verden bedste velfærdssamfund  Danmark.

En psykolog Naderah Parwani, som har afghanske rødder er meget bekymret for, at grove racisme og diskrimination i det Danske samfund har gjort mange flygtninge psykiske syge. Hun har stiftet en forening  “Psykologfagligt Netværk mod Diskrimination” Foreningen vil støtte og behandle de flygtninge der lider depression og selvmordstanker. Foreninger har allerede fået mange medlemmer.

Det vil sige, at Danmark og det danske samfund er værre end Syriske slagmark. Det klart, at det er en latterligt tanke. Men vi bor jo i et frit land hvor man kan have deres meninger. Jeg har svært at acceptere, at den forening får massiv statstilskud. Den slags tilskud er anerkendelse af, at Danske samfund er grotesk og de gør udlændinge psykiske syge.

Det er bare et eksempel. Der er mange organisationer der arbejder for flygtninge og “bekæmper” racisme. De millioner kroner i offentlig tilskud. 

Eksisterer racisme i Danmark? Selvfølgelige gør det. Racisme  eksisterer i hele verden. Racisme er en menneskelige instinkt ligesom jalousi og frygt. Men racisme i Danmark har ikke sådan grad at det skal bekæmpes. 

Diskrimination eksisterer i Danmark i høj grad men ikke mod flygtninge.  Det er Danskere der er diskrimineret mod flygtninge. Danskere har ikke automatisk ret til familiesammenføring. Men  det har flygtninge. Danskere har ikke ret til en bolig men det har flygtninge. Danske pensionister får mindre tilskud end de flygtninge.

Det kan godt være, at  Danskere er blevet meget irritereret over Islam. Mange Danskere er ikke meget for Islam. Men en religion er ikke et race.

Så hvorfor er der så meget snak om racisme? Hvorfor “ kæmper”en gruppe folk  mod næsten ikke-eksisterende racisme? Der er flere fordele. Der er penge i det.  Man får offentlige tilskud og donationer. De får også tilladelse til pengeindsamling.

Nogle personer har travlt med at skabe panik om racisme. De laver falske propaganda at racisme er stigende og Danskere er vendt mod udlænding. Alle undersøgelser der er lavet af rigspolitichefen  viser, fremmedhadet og hate criminality er faldende i Danmark.

Men foreninger vil holde fast, at racisme situation i Danmark er alarmerende. For deres egen interesse vil de have, omtaler om racisme stiger

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.