Bwalya Sørensen er racist på linje med Rasmus Paludan

“Ved Black live matters demonstration gjaldt særlige regler for hvide. Black Lives Matters Bwalya Sørensen opfordrede til, at hvide gik bag sorte, ikke talte med pressen, ikke igangsatte kampråb, og ikke råbte med på alle kampråb.”

Bwalya Sørensen bør sigtes efter racismeparagraffen 26o b

Jeg synes Bwalya Sørensen skal sigtes efter racismeparagraffen 26o b “ § 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.”

Hun nedværdiger en gruppe mennesker på grund deres hudfarve. Hvis en ekstreme høje orienteret person kunne blive straffet for at overtrædelse af racismeparagraffen, bør en person med ekstreme omvendt holdning og adfærd straffes efter samme paragraffen. Ellers eksisterer ikke nogen retfærdighed i vores samfund.

Flere politikere blev straffet kun for racistiske udtalelse. Hun har ikke bare udtalt, hun har handlet racistiske. Det er grov overtrædelse af straffe paragraffen.

Hun har også ulovligt indsamlet mange millioner. Indsamlingnævnet er kritisk over hendes indsamling. Politi bør undersøge sagen og rejse sigtelse før mange penge er forsvundet

Vi fordømmer alle slags racisme og omvendt racisme. Ingen skal diskrimineres på grund af hudfarve. Rasmuss Paludan og Bwalya Sørensen skal ikke forskelbehandles

All lives matter:

En berettiget kamp mod racisme bør ikke handle om en forening Black life matters.

Der er ikke en eneste tilfælde af, at politi og andre myndigheder har gjort nogle racistiske i Danmark.Der er ikke grund til at bekæmpe ikke-eksisterende racisme. Der finde lidt racisme blandt private personer. De private personer straffes når de overtræde racismeparagraffen. Hun kan blive politianmeldt på grund af ulovlig penge indsamling. Det betyder ikke, ” Danskerne er racister”

Vi protesterer her mod racisme i USA. Kampen mod racisme er berettiget. Men ekstremister i USA udnytter uroen til at plyndre og ødelægge. De skal bekæmpes. Venstrefløjen bruger racisme spørgsmål som et våben mod politiske modstander. Herhjemme prøver ekstremister at kapre kampen mod racisme.

Danskere er meget gavmilder. Millioner vælter ind i Bwalya Sørensens forening. Hun har ikke overholdt regler for indsamling. Indsamlingsnævnet er kritik over hendes indsamling.

Kontroversielle og bizarre udtalelse trække opmærksomhed. Rasmuss Paludan blev også berømt.

Folk i verden rundt støtter kampen mod racisme. Bwalya Sørensen vil have alle kredit for kampen i Danmark. Black life matters har ikke monopol over det god sagen.

Debatten bør ikke handler om hende. Håber, hun kan give god forklaring om ulovligt indsamlet penge.

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.