Fremmedhadet er faldende i Danmark

Følger man de mange nyheder og debat om udlændinge, får man sikkert det udtryk, at fremmedhadet er stigende i Danmark.

Men reel situation er anderledes. Racistiske kriminalitet  er nu i laveste niveau siden 1985.I perioder mellem 2005 og 2007 var fremmedhadet stigende.

EU nævnte Danmark som blandt de 8 lande hvor racisme var  stigende og alarmerende.

Men en meget interessant fakta mange  har overset. De pære-ægte-danskere er ikke involveret i mange racistiske vold . I de fleste tilfælde er de etniske danskere der forulempede mennesker af anden etnisk herkomst end dansk.

“Over 75 procent af racistisk motiverede lovovertrædelser begås af etniske danskere mod indvandrere, ifølge Politiets kriminalregister-skrev Politiken. (i 2005)

Hvis man i dag laver en lignende undersøgelse, ville det høj sandsynligt vise  samme slag resultat. . De forskellige etniske Dansker er ikke venner med hinanden. De etniske Danskere slår altid mod hinanden. Danskere får unfair skyld for det.

Der eksisterer meget mildt fremmedhad i Danmark. I de sidste årtier har Danskere været mere venlige mod de fremmer. Fremmedhadet er på retur.

Alle mennesker i verden er mere eller mindre racister. Racisme er et menneskelig instinkt i retning af jaloudi. Racisme er en kombination af jalousi, vred og frygt. I min optik, er det en slag spontant forsvar mechanism (at beskytte gen territoriet )

For 20 år siden var der mange flere racistiske overfald på gaden. Nogle natklubber ville ikke farvet udlændinge komme ind. Vold mod udlændinge er væsentlig reduceret i det sidste 15 /20 år

Selv fremmedhadet er mindsket, er der stadigvæk meget snak om det. Der er blevet spredt falske og frygtelige nyheder, at Muslimer vil blive flertal i Danmark i nær fremtiden. Nogle snakker om Sharia law, Kalifat osv kommer til Danmark.

Det virkede som om Rasmus Paludan var en populær leder der har opbakning af 4% procent af Danskere. Ingen havde tvivl om, at han ville komme til folketinget

Men Danskere har valgt Røde partier. De Radikale er gået frem. Det er alle venstrefløj. Stram kurs kunne ikke komme over spærregrænsen. Valgresultatet er udtryk for, Danskere ikke har nget mod flere udlændinge i landet.

Alle undersøgelser herunder Rockwool foundations afslører, at flygtninge koster Danmark mange milliarder hvert år.. Alligevel har Danskere stemt på de partier som vil lukke flere flygtninge ind. Jeg kan ikke se noget tegn på, at Dansker er blevet mere racist. Tværtimod er de blevet mere fremme venlig.

Jeg har kigget på forskellige statistiks. Jeg fandt ikke noget bevis, at fremmedhadet er stigende.

Jeg har besvaret mange spørgsmål på både Quora English og Dansk hvor jeg har prøvet at bortforklare  en generel misforståelse, at racisme er stigende i Danmark. Jeg svaret der, at racisme i Danmark er mindre end andre lande.

Læs også: Racismeparagraf er i strid med menneskerettigheder og ytringsfrihed . Den bør afskaffes

Efter min erfaring har fremmedhadet noget med geografisk origins at gøre. Racisme er mindre i Nordeuropa end Østeuropa. I Asien og Afrika er racisme mere udbredt. I mange steder er der brutalt etniske opgørelser. Mange mennesker dør i de konflikter. Folk er fremmede i deres eget land når de bosætter sig i et andet del af landet.

Konklusion er, fremmedhadet er faldende i Danmark.

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.