Flygtninge har det meget godt i Danmark

Spørger du mig hvor meget Danmark hjælper de fremmede på en skala fra 1 til 10, vil jeg svare 10.Jeg har arbejdet i flere  asylcentre og samt i integrationsafdeling af en kommune. Jeg ved, at Danmark hjælper de flygtninge  mere end deres egne befolkning. De får i mange tilfælde mere rettigheder end Danskere.

Lige meget hvor meget kritik man retter mod Danmark, er sandheden Danmark har gjort mere  for udlændinge end andre lande. Jeg har skrevet en kronik i dagblad Information hvor jeg uddybbe emnet. Debat: Danmark bør lukke grænsen for flygtninge og træde ud af Flygtningekonventionen

Lad mig forklarer hvor myte kom fra, at Danmark ikke gør meget for udlændinge.

Hvis man følger international medierne, virker det som om, at flygtninge har det skidt i Danmark Man  konfiskere asylansøgeres værdi blandt andet deres smykker. De omtaler også, at Danmark indsætter flygtninge og deres børn i isoleret ø.

Daværende Flygtninge og  Integrationsminister Inge Støjberg arbejdede  hårdt for at få negativ omtale. . Hun har annoncerede i arabiske aviser at fortælle omverden, at Danmark er et dårligt sted for flygtninge. Disse reklamer har ikke forskrækket asylansøgere væk men Danmark blev til grin i de internationale medierne.

Man behøver ikke gøre noget for udenlandske arbejdskraft.Tværtimod gør de meget for Danmark.De bidrager milliarder Kr, til statskassen hvert år

På den anden side bruger Danmark mange milliarder for flygtninge og asylansøgere. Flygtninge er ikke diskrimineret i Danmark. Det er danskere der er omvendt diskrimineret imod flygtninge.

Flygtninge får positiv særbehandling. De har ret til bolig og familiesammenføring som danskere ikke har. Mange ægte Danskere bliver nødt til flytte fra Danmark fordi de ikke kan opfylde krav om familiesammenføring.

Flygtninge behandles som VIP. De får  gratis flybilletter for deres hele familien at komme til Danmark.

I mange lande som Italien, Spanien også Frankrig får flygtninge ikke en bolig, heller ikke noget ydelser udover lommepenge. Mange sover i bænken ved gaden.

Læs også: Flygtninge kan ikke løse manglen på arbejdskraft

Tyskland og Sverige har noget interesse for flygtninge fordi de får uddannet flygtninge som de mangler. Danmark får aldrig flygtninge der kan løse mangel på arbejdskraft. Danmark bruger fire gange så mange penge pr. asylansøger som Sverige gør.

Danmark laver ikke så meget “public relation” promovering som andre lande  laver. International medier ved ikke hvor meget Danmark gør for flygtninge. Danmark bruger 1,67% sin BNP på flygtninge. Ingen andre lande bruger ikke så mange penge for flygtninge.

Jeg har derfor givet 10 ud af 10 til Danmark for deres indsats på flygtninge

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.