Flygtninge har det meget godt i Danmark

Jeg blev spurgt i Quora forum “ På en skala fra 1 til 10, hvor meget hjælper Danmark de fremmede?” De fleste har svaret 4 eller 5 men mit svar var 10. Jeg er fuldstændigt om, at jeg har svaret korrekt.

Jeg har læst meget om forhold af udlændinge i forskellige lande. Jeg har også en del af praktiske erfaring. Jeg har arbejdet i et asylcenter og også i integrationsafdeling af en kommune. Jeg ved hvordan flygtninge har det i Danmark

Lige meget hvor meget kritik man retter mod Danmark, er sandheden Danmark har gjort mere  for udlændinge end andre lande. Jeg har skrevet en kronik i dagblad Information hvor jeg uddybbe emnet. Læs her

Lad mig forklarer hvor myte kom fra, at Danmark ikke gør meget for udlændinge.

Hvis man følger international medierne, virker det som om, at flygtninge har det skidt i Danmark Man  konfiskere asylansøgeres værdi blandt andet deres smykker. De omtaler også, at Danmark indsætter flygtninge og deres børn i isoleret ø.

Daværende Flygtninge og  Integrationsminister Inge Støjberg arbejdede  hårdt for at få negativ omtale. Hun har betalt for negativ omtale. Hun har annoncerede i arabiske aviser at fortæller omverden, at Danmark er et dårligt sted for flygtninge. Disse reklamer har ikke forskrækket asylansøgere men Danmark blev til grin i de internationale medierne.

Danmark skal ikke gøre noget for alle udlændinge. Udlændinge består af kvalificeret arbejdskraft og flygtninge.

Man behøver ikke gøre noget for udenlandske arbejdskraft.Tværtimod gør de meget for Danmark.De bidrager milliarder Kr, til statskassen hvert år

På den anden side bruger Danmark mange milliarder for flygtninge og asylansøgere. Flygtninge er ikke diskrimineret i Danmark. Det er danskere der er omvendt diskrimineret imod flygtninge.

Flygtninge får positiv særbehandling. De har ret til bolig og familiesammenføring som danskere ikke har. Mange ægte Danskere bliver nødt til flytte fra Danmark fordi de ikke kan opfylde krav om familiesammenføring.

Flygtninge er behandlet som VIP. De får  gratis flybilletter for deres hele familien.

I mange lande som Italien, Spanien også Frankrig får flygtninge ikke en bolig; ej heller noget ydelser udover lommepenge. Mange sover i bænken ved gaden.

Tyskland og Sverige har noget interesse for flygtninge fordi de får kvalificeret flygtninge som de mangler. I Danmark kommer uddannet flygtninge ikke

Danmark har derfor meget mere med flygtninge at gøre end andre lange. Danmark bruger fire gange så mange penge pr. asylansøger som Sverige gør.

Danmark laver ikke så meget “public relation” om hvad andre lande  laver. International medier ved ikke hvor meget Danmark gør for flygtninge. Danmark bruger 1,67% sin BNP på flygtninge. Ingen andre lande bruger ikke så mange penge for flygtninge.

Jeg har derfor givet 10 ud af 10 til Danmark for deres indsats på flygtninge