Hårdt arbejde er en hindring til success

Indiske landbrugsarbejdere knokler 16 timer om dagen og tjener 500 Kroner om måned. En beklædningsarbejder i Bangladesh  får 400 Kroner om måned ved at arbejder hårdt 12 time/dag. Husmor i fattige Indiske familie arbejder døgn rundt men får ingen løn.

I modsætning til dem, sover verdens rigeste mand Jeff Bezos  mindst 8 timer om dag. Han arbejder kun få timer og træffer kun nogle nøgle beslutninger, siger han i en interview med Thrive Global. Han siger også, at han føle sig fyldt med energi når han slapper af

Hvis hård arbejde var nøgle til success skulle de Indiske landbrugsarbejder ville være meget succesfuld. Tværtimod er hård arbejde barrier til success.

Man behøver ikke arbejder hårdt. Man skal lære at arbejde smart Det er vigtig at være innovativ og kreativ i stedet for at knokle.

For at få succes, har vi brug for forhandlings- og kommunikationsevner, fantastisk personlighed, smidighed og kreativitet. Vi har brug for kreativ energi, kraften og lidenskab er for  succes, ikke værdiløs hårdtarbejdende. At arbejde hårdt er en konstant byrde på både fysisk og mentalt.

Arbejdskvalitet er meget vigtig.. Den produktivitet af arbejde er afgørende, antal timer er ikke vigtig.

Det betyder ikke noget hvor hårdt man arbejder. Det resultat der drejer sig om. Man kan opnå god resultat ved at arbejde mindre men effektivt. Din arbejdskvalitet bliver bedre når du har rigeligt tid til at sove og slappe af.

Vi arbejder for at leve et komfortabel liv. Vi skal have tid til at hygge os med familie. Kvalitet tid til familie er vigtigere end arbejde

Hårdt arbejde er en hindring for succes. Det presser folk til at gøre ting, som de måske ikke kan lide. Det underminerer  kreativiteten og innovation. Mennesker har brug for afslapning, spænding og glæde for at være kreative og innovative. Hårdt arbejde hjælper ikke de ting.Ingen succesfuld menneske arbejder hårdt. De arbejder smart.

Hård arbejde belaster både vores krop og sind. Det går ud over vores livskvalitet. Du skal bruge din hjerne at få det bedste resultat af din arbejdsindsat. Mange succesfuld virksomheder giver deres gode medarbejder ekstra ferie. Så kan de komme tilbage med frisk energi efter ferie.

Det findes mange definitioner af success. Men det betyder i hvert fald et komfortabelt liv med god økonomi. Man skal have midler til et meningsfuld liv. Man skal arbejde effektiv og smart men ikke hårdt. Hårdt arbejde modarbejde din success

 

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.