Hvad siger udlændinge om den typiske dansker?

Mange Danskere ved ikke hvad udlændinge mener om den typiske Dansker. Jeg ved det fordi jeg selv har udenlandske baggrund og har arbejdet med flygtninge. Jeg vil fortælle hvad de siger om Danskere

De forskellige kategorier af udlændinge har forskellige meninger om Danskere. Jeg kender nogle Indiske speciallæger der arbejder in Næstved og Nykøbing-Falster sygehuse. De sætter meget højt pris på danskerne.

De siger, at man roligt kan regne med danskere. De holder aftale. Hvis de er forhindret i møde op på arbejde, giver de afbud i god tid. De siger også, du kan fuldstændigt stole på danskere. De snyder aldrig andre. Danskere er ikke religiøst troende menneske men de har højere moralske værdi end de troende, siger de.

Udenlandske læger sige desuden, at de behandler mange udlændinge der ikke arbejder her i landet og ikke kan dansk. Men sygehuse forskelsbehandler dem ikke. En indiske overlæge har tidligere arbejdet i USA. Han siger, at man i USA, forskelsbehandler folk . De behandler dem ikke der ikke har sygeforsikring.

Lægerne har tidligere arbejdet i Indien. Fattige mennesker derned har ikke adgang til sygehuse. 

Jeg har det samme mening som udenlandske læger. Jeg har rejst i mange lande men aldrig set i andre lande så høflige mennesker som Danskere.

Jeg sammen nogle Indiske læger så nogle VM kampe sammen i sidste år. Vi bakkede op den danske hold. Vi snakkede mellem os også at, lille Danmark med 5,5 millioner befolkning kommer  næsten hver gange i VM slutrunde men Indien med halvanden milliarder befolkning ikke kunne.

På den anden side har flygtninge helt anden mening om Danskere. De mener, dansker er vantro, de spiser svinekød. De allesammen går til helvede når de dør. 

De siger, at de danske kvinder er luder. De tror, at Danmark stjæler masser af penge som de får  fra FN for at passe asylansøger. Røde Kors snyder asylsøgere.. De siger en helt masse vulgær ord om danskere. Jeg ved disse ting fordi jeg selv har arbejdet i et asylcentre og integrationsafdeling af kommune.

Mange flygtninge tror, at danskere er dumme. De opdrager deres børn dåligt. Alle dansker snyder deres faste parnere og involveret i åbne forhold.

De siger i øvrigt, at Danskere er meget dumme fordi det er meget nemt at snyde dem med sociale ydelse. De er dumme at finde ud af hvem er flygtninge og hvem er de migranter
Jeg er meget frustreret over, de flygtninge ikke forstår, at Danskere ikke er dumme. De er meget intelligente men høflige og hjælpsomme mennesker. De med deres mentalitet kan ikke måle Danskeres standard.

Al de negative meninger er ikke ligegyldige. De underminerer Danmark. Det er et nationalt problem hvis en stor gruppe mennesker hader det land de bor i.

( Del venligst indlægget i din social media. Jeg har ikke ressourcer til at bringe det  til mange)

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.