Hvad siger udlændinge om den typiske dansker?

Mange Danskere ved ikke hvad udlændinge mener om den typiske Dansker. Jeg ved det fordi jeg selv har udenlandske baggrund og har arbejdet med flygtninge. Jeg vil fortælle hvad de siger om Danskere

De forskellige kategorier af udlændinge har forskellige meninger om Danskere. Jeg kender nogle Indiske speciallæger der arbejder in Næstved og Nykøbing-Falster sygehuse. De sætter meget højt pris på danskerne.

De siger, at man roligt kan regne med danskere. De holder aftale. Hvis de er forhindret i møde op på arbejde, giver de afbud i god tid. De siger også, du kan fuldstændigt stole på danskere. De snyder aldrig andre. Danskere er ikke religiøst troende menneske men de har højere moralske værdi end de troende siger de.

Udenlandske læger sige desuden, at Lægerne  oplyser, at de som læger behandler mange udlændinge der ikke arbejder og ikke kan dansk. Men sygehuse forskelsbehandler dem ikke. En indiske overlæge har tidligere arbejdet i USA. Han siger, at man i USA, forskelsbehandler folk der. De behandler dem ikke der ikke har sygeforsikring.

Lægerne har tidligere arbejdet i Indien. Fattige mennesker derned har ikke adgang til sygehuse. 

Jeg har det samme mening som udenlandske læger. Jeg har rejst i mange lande men aldrig set så høflige mennesker som Danskere.

Vi så nogle VM kampe sammen i sidste år. Vi bakkede op den danske hold. Vi snakkede mellem os også at, lille Danmark med 5,5 millioner befolkning kommer  næsten hver gange i VM slutrunde men Indien med halvanden milliarder befolkning ikke kunne.

På den anden side har flygtninge helt anden mening om Danskere. De mener, dansker er vantro, de spiser svinekød. De allesammen går til helvede når de dør. 

De tror, at de danske kvinder er luder. De tror, at Danmark stjæler masser af penge som de får  fra FN for asylansøger. Røde Kors snyder asylsøgere.. De siger en helt masse vulgær ord om danskere. Jeg ved disse ting fordi jeg selv har arbejdet i asylcentret og integrationsafdeling af kommune.

Mange flygtninge tror, at danskere er dumme. De opdrager deres børn dåligt. Alle dansker snyder deres faste parnere og involveret i åbne forhold.

Al de negative meninger er ikke ligegyldige. De underminerer Danmark. Det er et nationalt problem hvis en stor gruppe mennesker hader det land de bor i