Racismeparagraffen burde ikke have eksisteret i det moderne samfund

Jeg er et ikke-hvidt menneske men jeg vil have racismeparagraffen afskaffet for jeg mener, at denne paragraf ligner en lov som vi havde i det feudale samfund.

Videnskabsmanden Galileo blev straffet fordi han kom strid mod traditionel tror og religiøs overbevisning. Racismeparagraffen er på samme måde i strid med ytringsfrihed. I det moderne samfund er der ud af kontekst at have en paragraf der bruges til at begrænse ytringsfriheden.

Jeg havde været gift med en hvid kvinde. Vi foretog en Online baseret IQ test. Hun fik 132 tal mens jeg fik kun 120. Resultat kom ikke bag på mig. Men det skyldes ikke, at hun er hvid. Men jeg føler mig ikke intimideret hvis man siger, at lav intelligence skyldes hudfarve. Jeg ville heller begrunde, at det ikke er fakta.

Jeg har faktisk set nogle argumenter i forskellige steder, at de hvide Englændere er mere intelligent end Indere. Det var derfor, kun 60.000 Britiske soldaterne kunne regere 200 millioner Indere (befolkning tal fra 1800) i 200 år. Det er en falske hypotese men jeg har ikke noget mod, at man iværksætter en videnskabelig forskning om forbindelse mellem hudfarve/geografiske oprindelse og intelligens.

Der er ikke noget i vejen at danne hypotese. Alle forskere indleder altid deres videnskabelige undersøgelser baseret på hypoteser.Studerende dumper deres speciale hvis et eller flere hypoteser viser sig forkert. Hypotese og formodning er del af forskning. At have en forkert hypotese bør ikke være strafbart. Alle forskere indleder altid deres videnskabelige undersøgelser baseret på hypoteser. Men racismeparagraffen anvendes til at straffe folk på grund af deres forkerte formodning.

En gruppe såkaldt IQ-forskere, antropologer og psykologer udtrykte, at den hvide race er mere intelligent end ikke-hvide racer. Det er rigtig, at der ikke er noget videnskabelig bevis der indikerer, at der er hold i deres ideer. . Men derese udtalelse bør ikke være strafbart set i forlængelse af hvordan man behandler tanker i forskningen.

Det er ikke i orden at diskriminere folk på baggrund af race. Men det er heller ikke i orden at straffe folk bare fordi man har udtalt sig racistiske kun verbalt uden at at gøre noget praktisk. Folk bruger mange vulgær og bandeord mod hinanden når de skændes. De straffes hvis de laver slagsmål men på grund af deres verbalt vulgær.

Det er underligt at det ikke strafbar at kalder mennesker “svine”, luder og sige andre grimme ord men det strafbart at kalde menneske sorte mennesker er dumme.

Racismeparagraf § 266 b er derfor urimelige, ulogiske og gammeldags. Det er en mærkelig paragraf der underminerer demokratiet, når den forbyder formodninger

Man må gerne kritisere religioner. Så må man derfor også have lov til at kritisere racer. Race er ikke en hellig ting og selvom det var, så må man stadigvæk godt kritiserer religion

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.