Flygtninges manglende respekt for danske normer og værdier er hindring til integration

Flygtninges manglende respekt for de Danske værdier og normer er en stor hindring for integration. Flygtninges meget lav og ubrugelige uddannelser hjemmefra har desuden gjort integration næsten umuligt. At bruge milliarder på integration er bare at smide penge ud af vinduet

Selv om jeg er en Dansk statsborger og har arbejdet i mange år i Danmark, kan jeg ikke påstå, at jeg er velintegreret. Jeg har lært sproget og skriver om samfundsemne. Men jeg er ikke rigtig assimileret. Jeg mener heller ikke, at man skal opgive sin kulturel identitet at blive integreret. Men man skal have stor respekt for Danske værdi og normer. De gør flygtninge ikke.

Jeg har i 2016 arbejdet for Integrationsafdeling af en kommune. Jeg har mødt flygtninge hovedsageligt fra Syrien og Eritrea. De fleste af de  Eritreiske flygtninge jeg har mødt kan slet ikke læse og skrive. Nogle har aldrig arbejdet i livet og andre har arbejdet i landbrug. Mange har aldrig set en computer. Vi kunne umuligt lære dem at bruge Nem Id 

Læs også: Muslimers manglende respekt for det danske samfund er urimeligt

De Syriske flygtninge kendte ikke de latinske bogstaver. At opkvalificere dem er ikke nogen nem opgave. Når man er analfabet i sit eget sprog, kan umuligt lære et andet sprog.

Det jeg har erfaret under mit arbejde hos kommune er ikke kun en adskilt storie.   Rockwool Foundations undersøgelse finder også,at syv ud af ti syriske flygtninge ikke kan læse og skrive med det latinske alfabet, En  undersøgelse fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet viser, at seks ud af ti flygtninge er ufaglærte og ikke har nogen uddannelse ud over grundskolen.

Læs også: Danskere behøver ikke at være bange for Islam. Men der er grund til at være irriteret

Flygtninges manglende respekt for Danske sumfund:

Jeg har selv udenlandsk baggrund. Jeg har mødt mange flygtninge som ikke vil integreres fordi de ikke lide “vantro Danskere”. De tror, at danskere er dumme. De opdrager deres børn dåligt. Alle dansker snyder deres faste parnere og involveret i åbne forhold.Danske kvinder er..De vil bo i Danmark men vil ikke en del af Danske samfund. 

De er overbevidst om, at de danske kvinder er luder. De siger en helt masse vulgær ord om danskere.

Læs også: Luksusfældens eksperter udnytter de svage mennesker for at lave et underholdende TV program

Mange flygtninge tror, at danskere er dumme. De opdrager deres børn dåligt fordi de ikke slår børn når de ikke lytter på forældre. Alle dansker snyder deres faste parnere og involveret i åbne forhold.

De siger i øvrigt, at Danskere er meget dumme fordi det er meget nemt at snyde dem med sociale ydelse. De er dumme at finde ud af hvem er flygtninge og hvem er de migranter

Så længe de har disse holdninger, kan de ikke integreres. Deres holdning underminirer Danmark

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.