Muslimers manglende respekt for det danske samfund er urimeligt

Muslimers manglende respekt for Danske værdi og norme er hovedårsagen til, at Danskere er blevet intolerant overfor Islam.

Selv om Islam ikke er populær i Danmark, tror jeg bestemt ikke, det er svært at bo i Danmark som Muslimer.

Jeg er født i en Muslim familie i Indiske province West Bengal der har grænse med Bangladesh. Halvdel af befolkning var Muslimer og resten halvdel var Hinduer i vores by. Muslimer og Hinduer plejede ikke at give hinanden håndtryk fordi Hinduer troede at de ville blive urene hvis de rører Muslimer. I skolen var to særskilt klasseværelse for Hindue og Muslim eleve.

En for nylig indisk lov giver statsborgerskab til millioner af indvandrer, så længe de ikke er Muslimer. Det betyder mine familiemedlemmer der er kommet fra Bangladesh kan ikke indisk statsborgerskab.

Som en Muslim har jeg ikke haft problem at få Dansk statsborgerskab. Mine børn går har samme klasse rum sammen med kristian og jøder. Jeg er personlig ikke religiøs men betragtes som en Muslim på grund af mit navn og udseende.

Læs også: Manupulering med racisme er blevet et godt “business”

Jeg har absolut ingen grund til at brokke sig over, at jeg på grund af min religion er blevet dårlig behandlet af danskere især i betragtning af det jeg har oplevet i Indien.

Jeg tror ikke på den berømte meningsmåling, at 25% Danskere vil udvise muslimer. Hvis det var rigtig, ville Stram Kurs blive den største folketinget parti. PEW research center finder, at 91% Danskere har ikke noget mod Muslimer som neighbor.

Islamophobia er i disse dage er en globalt fænomen. Danskere er også påvirket.Det er ikke en hemmelighed, at mange Danskere ikke kan lide Muslimer. Mange Danskere har en ubegrundet frygt, at Islam vil indtage Danmark selv om kun 6% befolkning er Muslimer.

Mange Muslimer hader også Danmark. De mener, at det Islamiske regler er vigtigere end Danmarks kultur og livsstil. Det er helt urimeligt at underminere Danske værdi, norme og kultur når man bor i landet. Det er jo deres land. De har ikke brug for diktation fra udlændinge hvordan de skal leve deres liv.

Flertal muslimer er tvang migranter i Danmark. Det er ikke Danskeres last (ansvar) at tilpasse sig med muslimer. Det Muslimers last at tilpasse sig med danske samfund

Islam er anerkendt trossamfund i Danmark.Muslimer har ret til dyrke deres religioner. Muslimer har lov til at være religiøs i deres private liv. Danskere har ikke problem med andre reigioner end Islam. Danskere kan ikke lide, at Muslimer blander Islam i politik, økonomi og regler for social tilværelse.

Danskere afviser alle former for proselytisme. Det Danskernes indtryk, at Islam har tendens til at proselytisere.

Jeg havde været købmand i 17 år. Jeg har oplevet mange drilleri ( lidt chikane også) fordi jeg ser “muslim” ud. Omkring juletid. spurgte mange kunder mig “ Holder du jul? Har du åbent juleaften?” Uden at give mig chance at svare fortsatte de, “ Undskyld, du er Muslim. Du ved ikke en skidt om jul. Hvorfor rejser du ikke hjem?” Mange danskere har den slags stereotype tanke. Opfordringen til at rejse hjem kom helt uden kontekst.

Jeg holder faktisk jul. Jeg køber hvert år en juletræ.Mine børn pynter juletræ. Vi spiser traditionel julemad. Jeg åbnede forresten ikke min butik i julaften.

Jeg er slet ikke sur på disse drilleri eller lidt chikane. Individual mennesker kan have deres egne meninger. Folk skændes med hinanden i deres dagligdag.Jeg vil ikke bygge en protestsag ud af det. Jeg ignorerer simpelthen provokationer i stedet for at gå i skænderi. Jeg synes, at det er den bedste strategi at ignorere provokationer.

Den vigtigste for mig, at de offentlige lov beskytter alle sammen uanset racer og religioner. Jeg har aldrig haft noget diskrimination på grund af min race og religion.

Læst også: Manupulering med racisme er blevet et godt “business”

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.