Lars Løkke Rasmussen har udviklet sig markant som en leder

Billedet fra Lars Løkkes Facebook

Lars Løkke er efterhånden blevet meget bedre leder end før. Hans lederskabets dybde og kvalitet  væsentlig forbedret

For nogle år siden påførte Lars Løkke Rasmussen Venstre meget skade. Alene Venstre-formandens person kostede op mod 180.000 stemmer til partiet, skriver Berlingske Tiden. Luksusrejser på 1. klasse for GGGI’s penge og tøj for 152.000 Venstres -en skandal efter den anden har gjort Lars Løkke en af de mest upopulær politiker.

Lars Løkke er ikke en korrupt person. Han er lidt uopmærksom person. Trods alle skandaler var Lars Løkke var er god leder. Han fik mange tæv men han har overlevet. I de sidste 4 år har han ikke skabt noget skandal.

Jeg er ikke ligefrem Lars Løkkes fan. Men jeg kan lide ham fordi han er et rigtig menneske, ikke robot agtig. Han plejede at cykle  til Supermarked for at handle. Han går til en grill butik og spise kebab. Han går endda til fitnesscenter og skifter tøj i omklældningsrum ligesom mange andre.

Disse menneskelige adfærd er vigtig for en leder. I det sidste fire er han blevet en meget bedre leder end før.

I gamle dage havde Lars Løkke vist nogle dårlige temperamenter og dømmekraft. Han blev nemt vred under møder. Den slags har han ikke gjort efter han fik regering magt.

Nu er han blevet  mere voksen og klogere. Han virker meget selvsikker. Han har klaret fint i sidste fire år og har ikke gjort noget dumt.

Lar Løkke er en intelligent person. Han har nok en moderate høj IQ. Han har en  meget høj EQ (emotional quotient) Han kan kommunikere med hans partifæller og vælgere. Han er god til forhandler. Han kan finde den rigtige strategi. Al de skills han altid har haft men han har forbedret sin ledelse evne i det seneste tid.

Lars har altid været dygtig debattør. Han gjorde det godt mod Helle Thorning Smith. Nu er han blevet dygtigere. Det kan man se i hans seneste debat præstation med Mette Frederiksen.

Trods han er leder af en mindretal regering, har han ført venstres politik. Han har vist sig en stærk person. Han har ikke gjort sig under pres. Liberal Alliance truede engang at vælte men Lars Løkke stod fast i sin beslutning.

Lars Løkke har i sidste fire år været  en positiv leder. Han har styre på tingene.  Han har været god til at træffe beslutninger. Han har ikke gjort nogen under pres. Der har ikke været nogen uro i hans parti. Han har vist sin evne til at lede.

Lars Løkke af 2015 og i2019 er meget forskellige. Han er blevet et bedre menneske og en bedre leder

Læs også:

https://www.be-happy.info/den-made-jeg-har-oplevet-racisme-i-danmark/
https://www.be-happy.info/er-riskaer-mere-kriminel-end-levakovic/

Obaidul Karim Khan

Forfatter og blogger. Har udenlandske baggrund men neutral og frisindet, ikke bange for at snakke sandheden. Top writer på Medium og Quora, skrevet kronik i Dagblad Inforformation og Kristelige dagblad.